YAŞAM
YAŞAM HaberleriManisa'da el emeği eserler ‘Bahar Sergisi’nde buluştu
Manisa'da el emeği eserler ‘Bahar Sergisi’nde buluştu
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (MASMEK) bünyesinde eğitim gören kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı göz alıcı eserler, Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle ziyarete açıldı.
MANİSA (İGFA) - Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerindeki MASMEK merkezlerinde eğitim alan kursiyerlerin el emeği ürünleri büyük beğeni topladı.
Resimden seramiğe, dikişten takı tasarımına kadar geniş bir yelpazede üretilen eserlerin sergilendiği açılışın kurdelesini, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ural Sevener, Halk Eğitim Şube Müdürü Serap Gücüyen, kurs sorumluları ve kursiyerler birlikte kesti.
Sergiyi gezerek eserleri tek tek inceleyen Daire Başkanı Ural Sevener, başarılı çalışmalarından dolayı kursiyerleri tebrik etti. Kursiyerlerin bilgi, beceri ve estetik anlayışını yansıtan çalışmalar, ziyaretçilerden de tam not aldı.
MASMEK Bahar Sergisi, 23 Haziran Salı günü akşam saatlerine kadar Kültür Merkezi’nde sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.
-
BUDO’da 4 sefere 'olumsuz hava' engeli! -
Bursa Osmangazi'de Eylül ayı açılışlar ve yatırımlarla geçti -
Manisa Soma’da maden ocağında göçük! 7 işçiden 2’si kurtarıldı -
Malatya'da Başkan Er KPSS kampında gençlerle buluştu -
İzmir İleri Yaş Sempozyumu afetlerde yaşlıların güvenliği konuşuldu -
İzmit'te 'Beslenme Saati' desteği sürüyor -
İzBBŞT yeni sezonu “Hepimizin Öyküsü Aynı” ile açıyor -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TBMM açılışında 'yeni siyaset' ve 'terörsüz Türkiye' mesajı

